Kahvakuulatreenejä pk-seudulla

Lift Me Up järjestää kesätreenejä torstaisin klo 18 alkaen vaihtelevissa paikoissa pääkaupunkiseudulla. Treeneissä keskitytään kahvakuulaurheiluliikkeisiin, hiotaan tekniikkaa ja tehdään myös muita lajia tukevia harjoitteita.

Treenit ovat kaikille avoimia ja seuran jäsenille ilmaisia. Muille kertamaksu on 5 euroa. Näin voit liittyä Lift Me Up -seuraan.

Kahvakuulan nostaminen sopii kaikille ja kehittää fysiikkaa monipuolisesti. Lift Me Upin treenit on koostettu niin, että ne soveltuvat sekä aloittelijoille että edistyneemmille. Jokainen saa halutessaan yksilöllistä tekniikkaohjausta kokeneilta kisaajilta.

Ilmoitamme treeneistä Facebookissa ja tapahtumiin pitää ilmoittautua. Ensimmäiset treenit pidetään to 30.5. Malminkartanonhuipun viereisellä kentällä. Tarvitset oman kahvakuulan, kovapohjaiset kengät ja mahdollisesti rannesuojat. Jos et omista kahvakuulaa vielä, jää kuulolle, koska blogiin on tulossa pian postaus siitä minkälainen kahvakuula kannattaa hankkia. Sovittaessa ohjaajat voivat myös tuoda treeneihin muutamia ylimääräisiä kuulia.

Alkuun pääseminen kahvakuulan nostamisessa on helppoa seuran treenien avulla. Kesän aikana otat haltuun liikkeet, tekniikat ja tavan harjoitella, syksyllä pystyt jatkamaan harjoittelua itsenäisesti. Kokeneemmille nostajille päivän treeni on asteen haasteellisempi ja tarjolla on apua tekniikan hiomiseen. Järjestämme kesällä myös testipäiviä, tuomarikoulutuksen ja elokuussa kisat. Mikä loistava tilaisuus avata kisauransa tai testata oma tasonsa vaikkapa syksyn LC:n SM-kisoja ajatellen!

kesätreenejä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s