Neljä päivää EM-kisoihin

Liftareista Krisse, Kirsi, Johan ja minä lähdemme edustamaan Suomea IUKL:n EM-kisoihin Irlantiin loppuviikosta. Valmistautuminen on ollut lähinnä hienosäätöä SM-kisojen jälkeen, sillä kuukaudessa ei ehdi ihmeitä tapahtua. Johanilla ja minulla amatöörisarjassa on sinänsä suoraviivaista, että saamme mennä nostamaan samoilla painolla millä on koko kevät harjoiteltu erinäisissä tapahtumissa. Krissellä ja Kirsillä lisähaastetta tuo mestaruussarjassa 24-kiloinen kuula, johon on pitänyt tottua näiden muutaman viikon aikana.

Kisapaidat Johanin painosta.

Kisapaidat Johanin painosta.

Ollaan vedetty viime viikkoina muutamat yhteistreenit, joiden anti on ollut erityisesti henkisellä puolella. Kirsiä lukuunottamatta olemme kaikki noviiseja kv-kisoissa. Pitkä kevät raskasta kisatreeniä alkaa tuntua kropassa ja pääkopassa, mutta nämä kisat ovat ainakin itselleni kohokohta ja tsemppi löydetään varmasti.

Kisoihin on tulossa edustajia ainakin Venäjältä, Irlannista, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Kazakstanista, Ukrainasta, Norjasta, Ruotsista, Sveitsistä, Kroatiasta ja Portugalista. Suomen joukkueessa kisaa 11 urheilijaa. Toivotaan paljon mitaleita ja ikimuistoisia kokemuksia!

1 thought on “Neljä päivää EM-kisoihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s