Kevään kursseilta saavat oppia kaikentasoiset nostajat

Järjestämme kevään aikana ainakin kaksi kurssia. Ensimmäisenä on tekniikkakurssi sunnuntaina 2.2.2014 klo 10-13 CompactFit Cross Training Centerissä. Osoite on Mäkelänkatu 62, Helsinki.

Kenelle kurssi sopii?
Kurssi on tarkoitettu pääasiassa aloittelijoille ja kertaajille. Mukaan kannattaa myös tulla, vaikka olisit nostanut kuulaa jo jonkin aikaa. Kurssi toimii erittäin hyvänä starttina Lift me upin viikkotreeneihin.

Mitä kurssilla opetellaan?
Opettelemme kurssilla kahvakuulan nostamisen perusliikkeitä: heilautus, rinnalleveto, työntö ja tempaus. Kurssin vetää Kirsi, apuna opettamassa ovat myös Taija, Satu, Johan ja Emppu. Useamman Liftarin voimin ehdimme varmasti perehtyä jokaisen tekniikkaan. Tilaisuus kannattaa hyödyntää, pääset samalla hinnalla monen huippunostajan oppiin.

Lisäksi CompactFitin Jukka  Rajala pitää kurssilaisille alkulämmittelyn, sekä kertoo kehonhuollon ja liikkuvuuden ammattilaisena nostamisessa erityisesti huomioitavia asioita.

Jukka on myös luvannut kurssin osallistujille 15 %:n alennuksen Russian Original -kahvakuulista. Saat kuulien tilausohjeet myöhemmin sähköpostitse. Kuula kannattaa tilata Mäkelänkadulle odottamaan, jolloin toimitusmaksua ei tule.

Jos et halua vielä omaa kuulaa ostaa, niin ei hätää, talo on täynnä kahvakuulia kurssilaisten käyttöön.

Mitä kurssi maksaa ja miten ilmoittaudutaan?
Kurssin hinta on jäsenillemme 49 euroa ja muille 79 euroa (sis. seuran jäsenyyden, katso jäsenedut). Ilmoittaudu kurssille pian, viimeistään 27.1.2014. Mukaan mahtuu 20 nopeinta.

Kurssin päätteeksi tarjoamme kaikille Skipin Top Fuel -palautusjuomat. Samalla keskustellaan päivän tekniikoista, ja Liftarit voivat kertoa omasta treenaamisestaan – tai mistä haluattekaan kysyä.

Onko työntösi tukkoista? Jääkö tempauksen jälkeen käsiin vain nahanriekaleita?
Ennen biathlonin SM-kilpailuja pidämme tekniikkahifistelyn nostajille, jotka ovat aikeissa osallistua maaliskuun lopun kisoihin ja kaipaavat vinkkejä nostamiseen. Nostoklinikka pidetään helmikuun loppupuolella. Klinikan vetävät Krisse, Kirsi ja Johan. Lisätietoja on tulossa myöhemmin!

Lisätietoja kursseista voit kysyä kommenteissa tai sähköpostitse: sihteeri.liftmeup@gmail.com

Tervetuloa nostamaan!

P1010274

Seuran ensimmäisen kurssin osallistujat vuonna 2013. Kuva: Satu Mikkonen

2 thoughts on “Kevään kursseilta saavat oppia kaikentasoiset nostajat

  1. Hei! Suureksi ilokseni joulun tienoosta vihoitellut jalkani alkaa olla kunnossa ja ilmoittauduin viime viikolla kurssille. En ole vielä saanut vahvistusviestiä, olisin kysellyt, olisiko sen pitänyt jo tulla vai odottelenko vielä rauhassa? En mitenkään malttamaton suinkaan ole… 😉

  2. Moi! Tarkistan tilanteen ja paikkaan informaation puutteen hetimmiten mikäli meili on jäänyt bittiavaruuteen tai tumpelon koneen käyttäjän näppiksille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s