Viikonloppu on täynnä kahvakuulaurheilua

Lauantaina Hakalanmäen Ryhti järjestää Scandinavian cupin osakilpailun Hyvinkäällä. Kilpailu on myös yksi Suomen cupin osakilpailuista. Kisassa nostetaan long cycleä (LC) eli rinnallevedon ja työnnön yhdistävää liikettä. Miehet nostavat LC:ssä kahta 24 kg:n tai 32 kg:n kuulaa. Naisten kisaluokissa nostetaan kahta 16 kg:n kuulaa ja OALC-luokissa yhtä kuulaa (16 kg tai 24 kg).

Kisaan on ilmoittautunut 66 nostajaa, joista suurin osa tulee Suomesta, mutta joukossa on nostajia Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Saksasta ja Venäjältä. Lift me upin edustajista kisassa nostavat Hanna, Sanna-Maija, Ida, Tuire, Taija ja Inkaliina. Tsemppiä kaikille sinne lavoille!

Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten tule ihmeessä tutustumaan lajiin! Lisätietoja on Cup of Scandinavian sivuilla.

Tervetuloa sunnuntaina Liftarien sisätreeneihin!

Jos laji herätti kiinnostuksen lauantain kisan perusteella tai ihan muuten vaan, tervetuloa sunnuntaina kokeilemaan. Seuramme syksyn ensimmäiset sisätreenit ovat siis tällä kertaa kaikille avoimet. Treenit ovat sunnuntaina 7.9. klo 14-15 Compact Fit Movement Centerissä (osoite Pälkäneentie 19 A).

Treenit ovat yleensä avoimet vain jäsenille, mutta tällä kertaa täytetään tupa oikein kunnolla. Nyt on hyvä mahdollisuus tulla kurkistamaan, mitä treeneissä tapahtuu. Samalla tapaat mm. seuramme tähtinostajia, joilta voit kysellä vaikka vinkkejä omaan treenaamiseen. Treeneissämme käy paljon myös kuntoilijoita, joten vaikka kisaaminen ei ole tavoitelistasi kärjessä, olet erittäin tervetullut! Treeneihin varustautumisesta on lisää Treenit-sivulla.

Salin uusi omistaja Nora Yrjölä tulee myös paikalle kertomaan Compact Fit Movement Centerin toiminnasta. Salilla on monipuolista kahvakuulaurheilijalle sopivaa toimintaa: tunteja niin voima- kuin liikkuvuusharjoitteluun ja hienot tilat treenaamiseen niin kuulilla kuin tangoillakin. Jäsenemmehän saavat salilta alennuksia kuulista ja sarjakorteista. Lue lisää jäseneduista.

Sunnuntaina on tarjolla on treenin ja hyvän seuran lisäksi myös jotain herkkuja ja kahvia. Tervetuloa tutustumaan lajiin ja treenaamaan!

IMG_5925

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s