Lift Me Up treenit nyt myös Vaasassa

Lift Me Up ry on järjestänyt jäsenilleen ilmaisia kahvakuulatreenejä Helsingissä vuodesta 2013. Ylpeinä saamme ilmoittaa, että tästä eteenpäin ne toteutuvat myös Vaasassa!

Vaasassa treenipaikkana on Huutoniemen koulun piha ja ajankohta torstaisin klo 19. Vetäjänä toimii Liftareissa alusta asti vaikuttanut SM-tason kahvakuulaurheilija Outi Parkatti. Outin porukka on nostanut yhdessä jo kolme viikkoa, mutta tästä eteenpäin kyse on Liftaritreeneistä.

Helsingissä treenit ovat avoimet seuran jäsenille ja otetaan sama tapa Vaasan treeneihin vuodenvaihteesta lähtien. Seuran jäsenmaksu on 30 euroa, mutta nyt loppuvuoden aikana jäsenyys on vapaaehtoinen. Jäsenenä saat myös paljon etuja. Lift Me Up toimii Suomen Painonnostoliiton alaisuudessa ja osallistuakseen virallisiin kilpailuihin on kuuluttava SPNL:n jäsenseuraan. Vaasan treeneistä tiedotetaan jatkossa täällä Lift Me Upin blogissa, Facebook-sivuilla ja myös Outin henkilökohtaisessa blogissa sekä blogin FB-sivuilla.

Lift Me Up treenit perustuvat kahvakuulan nostamiseen hyvällä tekniikalla ja siihen treeneistä saa apua. Yksittäisillä treeneillä tulee jatkossa olemaan omat teemansa, jotka perustuvat kahvakuulanostamisen perusliikkeisiin.

Treeneihin kannattaa ottaa mukaan pyöreän(!) kahvakuulan lisäksi rannesuojat ja aika tasapohjaiset kengät.

Tervetuloa nostamaan kuulaa pohjalaiset!

outi_vaasa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s