Lift Me Upin oma cup-kisa alkaa 31.1.2016

Seuran oma cup-kisa, Lift Me Cup, käynnistyy! Jatkossa nostamme leikkimielisiä kisanostoja joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina normaalien viikkotreenien aikana. Cup on tarkoitettu seuramme jäsenille ja treenit järjestetään samaan aikaan normaalisti.

Voit vapaasti valita haluamasi lajin, kuulapainon ja sen, käytkö punnituksessa ennen kisaa vai et.  Erät vaihtuvat lennosta sitä mukaa, kun edelliset erät ovat ohi. Olethan siis ajoissa paikalla!

lift me cup valkoinen

Lift Me Cupissa nostetaan hyvällä fiiliksellä, kuitenkin virallisten kisasääntöjen mukaisesti. Tutustuthan kilpailusääntöihin hyvissä ajoin ennen kisaa. Erityisesti eri nostomuotojen vaatimuksiin ja kisaajan varustukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Suoritusaika on 10 minuuttia, vain yksi kädenvaihto on sallittu.

Jokainen nostaja sitoutuu tarvittaessa myös tuomaroimaan toisen nostajan suorituksen. Lift Me Cup on erinomainen paikka testata omaa tasoaan ja harjoitella kisanostamista!

Jos sinulla on jotain kysyttävää cupista, lähetä sähköpostia: sihteeri.liftmeup(at)gmail.com tai kysäise ohjaajalta tai hallituslaisilta treeneissä.

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s