Lift Me Upin oma cup-kisa alkaa 31.1.2016

Seuran oma cup-kisa, Lift Me Cup, käynnistyy sunnuntaina 31.1.2016 klo 18. Nostamme kevään aikana leikkimielisiä kisanostoja joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina normaalien viikkotreenien aikana. Cup on tarkoitettu seuramme jäsenille, ja treenit järjestetään samaan aikaan normaalisti. Kevätkauden päätteeksi aktiivisimmat palkitaan, joten kannattaa osallistua!

Ilmoittaudu mukaan ensimmäiseen osakilpailuun

Ensimmäiseen osakilpailuun mahtuu enintään 10 nostajaa, ja ilmoittautuminen on auki paikkojen täyttymiseen saakka. Voit vapaasti valita haluamasi lajin, kuulapainon ja sen, käytkö punnituksessa ennen kisaa vai et.  Ensimmäiset nostot alkavat heti klo 18. Erät vaihtuvat lennosta sitä mukaa, kun edelliset erät ovat ohi. Olethan siis ajoissa paikalla!

lift me cup valkoinen

Lift Me Cupissa nostetaan hyvällä fiiliksellä, kuitenkin virallisten kisasääntöjen mukaisesti. Tutustuthan kilpailusääntöihin hyvissä ajoin ennen kisaa. Erityisesti eri nostomuotojen vaatimuksiin ja kisaajan varustukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Suoritusaika on 10 minuuttia, vain yksi kädenvaihto on sallittu.

Jokainen nostaja sitoutuu tarvittaessa myös tuomaroimaan toisen nostajan suorituksen. Lift Me Cup on erinomainen paikka testata omaa tasoaan ja harjoitella kisanostamista!

Jos sinulla on jotain kysyttävää cupista, lähetä sähköpostia: sihteeri.liftmeup(at)gmail.com tai kysäise ohjaajalta tai hallituslaisilta treeneissä.

Lisäys 20.1.: Myös Vaasa ja Tampere ovat mukana cupissa! Tampereella nostetaan myös sunnuntaina 31.1. klo 18, Vaasassa viikkotreenien aikaan 4.2. klo 19. Voit ilmoittautua kisaamaan näille paikkakunnille ylläolevasta linkistä.

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s