Odotettu Lift Me Cupin syyskierros käynnistyy syyskuun viimeisenä sunnuntaina

Seuran oman cup-kisan, Lift Me Cupin, syksyn ensimmäinen osakilpailu järjestetään sunnuntaina 25.9.2016 klo 18 Helsingissä. Tämän jälkeen cup jatkuu tuttuun tapaan kuukausittain, aina kuun viimeisenä sunnuntaina

Cup on tarkoitettu Lift Me Upin jäsenille, mutta poikkeuksellisesti saamme syyskuun osakilpailuun kutsuvieraaksi joukkueen naapuriseura Hyvinkään Ryhdistä. Toivotamme vierailevan joukkueen lämpimästä tervetulleeksi kisaamaan Optimal Performance Centerin lavoille!

Ilmoittaudu mukaan syksyn ensimmäiseen osakilpailuun. (Huom! Ryhdin edustajien ei tarvitse ilmoittautua erikseen lomakkeen kautta)

Lift Me Cup on matalan kynnyksen kisa, jossa voit vapaasti valita haluamasi lajin, kuulapainon ja sen, käytkö punnituksessa ennen kisaa vai et.  Ensimmäiset nostot alkavat heti klo 18. Erät vaihtuvat lennosta sitä mukaa, kun edelliset erät ovat ohi. Olethan siis ajoissa paikalla!

Lift Me Upin jäseniä mahtuu syyskuun osakilpailuun mukaan 10, joten kannattaa olla nopea!

lift me cup valkoinen

 

Lift Me Cupissa nostetaan hyvällä fiiliksellä, kuitenkin virallisten kisasääntöjen mukaisesti.Tutustuthan kilpailusääntöihin hyvissä ajoin ennen kisaa. Erityisesti eri nostomuotojen vaatimuksiin ja kisaajan varustukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Suoritusaika on 10 minuuttia, vain yksi kädenvaihto on sallittu.

Jokainen nostaja sitoutuu tarvittaessa myös tuomaroimaan toisen nostajan suorituksen. Lift Me Cup on erinomainen paikka testata omaa tasoaan ja harjoitella kisanostamista!

Jos sinulla on jotain kysyttävää cupista, lähetä sähköpostia: sihteeri.liftmeup(at)gmail.com tai kysäise ohjaajalta tai hallituslaisilta treeneissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s