EM-kisat Latvia 13.-14.5.2017

Äitienpäiväviikonloppuna  kisattiin Latvian Daugavpilsissa euroopanmestaruuksista. Liftareita maajoukkueessa edustivat kisaajina Kirsi Suomela, Taija Merisalo ja Henrik Tallbacka sekä maajoukkueen johtajana jälleen ansiokkaasti toiminut Johanna Seppälä.

Latvian joukkue 2017

Taija, Henkka ja Kirsi valmiina koitoksiin.

 

Liftareiden nostajat ylsivät muiden Suomen nostajien lailla upeisiin suorituksiin. Henkka ja Kirsi saavuttivat sarjoissaan pronssia ja Taija hienon 4. sijan. Kaiken kaikkiaan Suomen maajoukkue saavutti EM-kisoissa huikeat 29 mitalia! Kaikki suomalaisten tulokset voit lukea täältä.

Henrik LC

Miesten amatöörisarjassa -78kg Henkan lajina oli LC 24kg kuulilla. Tuloksena 60 toistoa ja parannusta omaa ennätykseen 2 toistoa. Sijoitus upeasti 3. ja pronssia.

Kirsi nostaa

Kirsi tempasi +68kg mestaruussarjassa 24kg kuulalla uuden upean suomenennätyksen 119 toistoa. Sijoitus 3. ja pronssimitali myös Kirsille.

Taija_tempaus

Taija tempasi -68kg mestaruussarjassa 24kg kuulalla. Tulos 77 toistoa jäi vain toiston päähän Taijan ennätyksestä ja sijoitus oli hienosti 4.

Paljon onnea koko Lift Me Upin joukkueelle!

Kesän ja alkusyksyn aikana Lift Me Upin jäseniä voi bongata ainakin Cup of Scandinaviassa, puolimaratonnostojen SM-kisoissa ja veteraanien SM-kisoissa. Seuraava kansainvälinen estradi odottaa marraskuussa Etelä-Korean Soulissa, missä nostetaan maailmanmestaruuksista. Kaikille kisaajille paljon onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin!