Hallitus 2017 esittäytyy

Tämän vuoden alussa seura sai uuden hallituksen ja näin kauden puolessa välissä ajattelimme, että on aika hieman esittäytyä. Kaikille hallituslaisille esitettiin muutama kysymys ja seuraavaksi he saavat itse kertoa keitä ovat ja millaista pestiä Lift Me Upin hallituksessa hoitavat.

Milla, Elina, Tiina, Anna ja Mari, olkaapa hyvät!


1. Nimi ja titteli hallituksessa

2. Milloin aloittanut hallituksessa

3. Miten tutustunut lajiin ja millaisin tavottein tällä hetkellä treenaa

4. Miksi juuri Lift M Up on oma seura, mitä oma seura merkitsee ja mihin haluaa sitä kehittää.


1) Milla Sorsakivi, puheenjohtaja

14458226108_ce983936d6_z

Kuva: Max Käär

2) Olen ollut mukana perustamassa Lift Me Upia vuonna 2012 ja toiminut hallituksessa siitä asti.

3) Innostuin kahvakuulaurheilusta vuonna 2010 ja hakeuduin valmennukseen lähes saman tien, tavoitteena seuraavan vuoden sm-kisat. Tällä hetkellä keskityn enemmän seuran asioihin, oma treenaaminen on enemmänkin harrastamista. Ehkä tänä vuonna voisi vielä vaikkapa yhden Lift Me Cupin nostaa 🙂

4) Lift Me Up on ollut omalle nostajan uralleni tärkeä tuki seuran perustamisesta saakka. Seura perustettiin pienestä, tiiviisti yhdessä treenaavasta joukkueesta, ja toivoisinkin että voisimme tarjota sitä samaa tukea, treeniseuraa ja apua kehittymiseen nykyisin lähes sadan hengen jäsenistöllemme.

 

1) Elina Torres, varapuheenjohtaja ja tapahtuma- /projektivastaava

kuula-Elina

2) Tämä on toinen kauteni LMU:n hallituksessa.

3) Ihan tarkalleen en muista että miten sain päähänpinttymän 3-4 vuotta sitten, että kuulaa on päästävä kokeilemaan, mutta löysin LMU:n kurssin Facebookista tutun kautta ja ilmottauduin heti mukaan. Suurimman osan ajasta treenaamiseni on hauskanpitoa ja terveyttä ylläpitävää. 

4) Tietty Liftarit on paras seura ikinä, mutta tuolloin 4 vuotta sitten oli se myös ainut seura jonka tiesin. Liftarit on ryhmä, joka joskus saa mut nostettua sohvalta ylös sunnuntaisin. Ryhmä, jonka jäsenistä olen ihan älyn ylpeä, kaikista. Ryhmä, jonka kanssa on kiva nostaa. Ryhmä, jonka kanssa olis kiva olla enemmänkin tekemisissä. Mä haluaisin, että me tavoitetaan kaikki kiinnostuneet, tavoitteista ja lähtökohdista riippumatta, ja että me voitaisiin seurana tukea kaikenlaisia urheilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Haluan että voidaan edistää omaa lajiamme, sekä tutustua uusiin juttuihin yhdessä!

 

1) Tiina Tuukkanen, sihteeri

Tiinan kasvot

2) Hallituksessa aloitin 2016 treeni- ja kurssivastaavana.

3) Aloitin kahvakuulan isäni kanssa 2013 ihan vaan kokeilumielessä uutta harrastusta etsiessäni. En tiennyt että siinä kilpaillaan tai että kyseessä olisi ihan maailmanluokan urheilulaji. Päädyin vuotta myöhemmin Kirsin ja Krissen pitämälle kahvakuulaohjaajakurssille ja sitä kautta tutustuin Lift Me Upiin. Tällä hetkellä en treenaa varsinaisesti mitään tiettyä kilpailua varten. Pyrin kuitenkin harjoittelemaan tavoitteellisesti, sillä onhan se 24kg tempaus selätettävä jossain vaiheessa ja tässä lajissa ei valitettavasti päde sanonta ”lahjattomat treenaa”.

4) Kahvakuula”urani” alkoi vasta toden teolla lähteä käyntiin liityttyäni Liftareihin. Tekniikka, uskallus nostaa painavampia kuulia, ryhmässä treenaaminen ja toistemme tsemppaaminen tuli minulle silloin aivan uudella tavalla esiin tässä lajissa. Olen aina pitänyt yksilölajeista ja hienoa meidän seurassa on se, että aina kaikkia jaksetaan tsempata oli kyse sitten pyrkimyksestä saada oma paras suoritus kisalavalla tai treeneissä onnistuneen sarjan tekeminen. Mielestäni seura menee tällä hetkellä oikeaan suuntaan mitä lajin harrastamiseen tulee. Lift Me Upissa kannustetaan nousemaan kisalavoille, mutta siihen ei todellakaan pakoteta vaan annetaan jokaisen seuralaisen harrastaa kahvakuulaurheilua juuri haluamallaan tavalla. Siksi Lift Me Up on minun seurani 🙂

 

1) Anna Eroma ja toimin Lift Me Upin hallituksessa treenivastaavana

Anna ja kuulat

Kuva Max Käär

2) Aloitin hallituksessa v. 2017

3) Tutustuin lajiin vuonna 2012 valmistuessani personal traineriksi ja suorittaessani Tuomo Kilpeläisen kahvakuulaohjaaja -kurssin. Jäin samantien koukkuun ja olen siitä lähtien treenannut kuulalla sekä ohjannut kahvakuulatunteja. Kuula on myös kulkenut kaikki kesälomat purjeveneessä mukana ja mikään ei ole ollut hienompaa kuin katsoa saaristoa ja merta samalla kuin treenaa. Liityin vuonna 2016 Liftareihin, koska halusin päästä treenaamaan tavoitteellisesti ja saman henkisten ihmisten kanssa. Kuulasta tuli päälajini ja tällä hetkellä treenaan syksyn veteraanien SM-kisoihin.

4) Liftareihin päädyin, koska seura oli lähellä ja lisäksi täynnä kovia kahvakuulaurheilijoita. Seura merkitsee itselle paljon jo henkilöittenkin puolesta. Uudet jäsenet otettaan heti avosylin vastaan ja vastuuta annettaan, jos sitä haluaa ottaa. Haluaisin tuoda seuraa ja kahvakuulaurheilua ylipäätään vieläkin tunnetummaksi ihmisille, koska se on edelleen hieman pienen porukan harrastus. Haaveena olisi, että kahvakuulaurheilusta tulisi yhtä suosittua kuin painonnostosta tuli crossfitin myötä (jossa kuulakin on paljon käytetty väline). Eikä suosiolle näy loppua.

Mielestäni kuula on ehdottomasti tehokkain treenimuoto, kätevin kokonsa ansiosta ja missioni on viedä kuulan ilosanomaa eteenpäin – rakkaudesta lajiin.

 

1) Olen Ahon Mari ja toimin hallituksessa viestintävastaavana

lmc1

Kuva: Satu Mikkonen

2) Olen aivan uusi hallituslainen ja tämä vuosi on ensimmäinen pestini ikinä missään hallituksessa.

3) Kahvakuula välineenä tuli tutuksi lehtien sivuilta ja Kukka Laakson kirjasta noin nelisen vuotta sitten. Siitä asti ajatus kahvakuulasta ja sen kokeilemisesta on itänyt mielessä. Tammikuussa 2016 sain lahjaksi Liftareiden peruskurssin ja sillä tiellä ollaan. Kahvakuulaurheilu on vienyt mukanaan ja tällä hetkellä treenaan tavoitteena syyskuun 2017 veteraanien sm-kisat.  Ja sen jälkeen…. katsotaan mihin asti rahkeet riittää. 🙂

4) Tullessani peruskurssille en tiennyt kahvakuulaurheilusta mitään enkä tiennyt mitä seuroja lajin sisällä edes on. Onneksi tulin heti alusta parhaaseen mahdolliseen seuraan eli Lift Me Upiin! Aivan alusta saakka olen saanut neuvoja, kannustusta ja vastauksia kaikkiin eteen tulleisiin kysymyksiin. Hyvä henki ja seuran sisällä vallitseva ”heimoveljeys” on Liftareissa parasta, kaikki jäsenet ovat samalla viivalla ja uudet tulokkaat ovat aina tervetulleita mukaan. Tätä asennetta haluan myös itse vaalia ja ylläpitää seurassamme.