Kohti Lahtea 2017, vol.1

Veteraanien SM-kisat syyskuussa 2017, Lahti. Tuo lause tuli vastaan somessa alkuvuodesta ja siitä se ajatus sitten lähti… Vuoden harrastamisen jälkeen tuntui, että aika on kypsä seuraavalle askeleelle eli kisalavoille siirtymiselle. Ja samahan se on sitten aloittaa heti SM-kisoista, niin näkee oman tasonsa. 😉 Sain Annan innostumaan mukaan ja Elina lähti mukaan tsemppariksi ja niin maaliskuussa pistettiin projeksi vetskujenäsämmät2017 pystyyn.

Into oli kova ja usko omaan tekemiseen vahva. Sitten julkaistiin kisalajit….. Biathlon 16kg ja OALC 20kg. Voihan itku, oli eka ajatus, ei muuten tule ikinä onnistumaan. Jotenkin olin ajatellut, että ilman muuta siellä on lajina tempaus ja kuulan painot 12-14kg. Muutama päivä piti nieleskellä ja asetella ajatukset uusiin uomiin miten tästä eteenpäin. Parin päivän epätoivon jälkeen, oli ajatukset kirkastunut ja päätös tehty, Biathlon 16kg, sillä mennään lavalle!

Nyt tuosta päätöksestä on reilu kuukausi ja tiedättekö mitä.. se 16kg kuula alkaa olla jo ihan peruskauraa treeneissä! 🙂 Usko itseen ja omaan tekemiseen on taas kohdillaan. On vaan niin mahtava tunne treenata kovaa, hyvässä seurassa ja huomata kehittyvänsä. Kyllä tää kahvakuulaurheilu on vaan niin siistii!!

Screen Shot 2017-06-08 at 21.05.33

Huippumimmit: Elina, Mari ja Anna @Pulugarage.

Ja hei.. Siellä Lahdessa kisataan myös kansallinen kisa(jossa lajikirjoa enemmän), joten mukaan vaan kaikki Liftarit. Saadaan kunnon joukkue edustamaan! 🙂