Lift Me Up mukana veteraanien SM-kisamittelöissä

Lauantaina 23.9.2017 kisataan Lahdessa veteraanien SM-titteleistä. Samalla nostetaan myös veteraanisarjojen ulkopuolinen kansallinen kisa. Lift Me Upin edustusjoukkue on paikalla yhdeksän nostajan voimin.

Yleisessä sarjassa tempaava (20 kg) Tiina kertoo jännittävänsä enemmän muiden kuin itsensä puolesta:

”Fiilikset on hyvät. Välillä jännittää mutta lähinnä ekakertalaisten puolesta 🙂 Oma nostaminen tuntuu tällä hetkellä hyvältä, mutta saa nähdä miten lauantaina menee. Täyttä aikaa lähden tavoittelemaan, mutta en mitään tiettyä toistomäärää.”

Mari Aho (35+, 16 kg biathlon), joka osallistuu ensimmäistä kertaa arvokisoihin, kuvailee omia kisafiiliksiään näin:

”Fiilikset on aika sekavat. Jännittää, mutta odotan että pääsisin jo lavalle! Toisaalta välillä toivoisin että kisat olisivat vasta kaukana edessä..”

Niinikään arvokisojen ensikertalainen Anna Eroma (35+, 20 kg OALC) kertoo:

”Kisat lähestyivät sittenkin ihan yllättäen, vastahan niihin oli kaksi kuukautta aikaa… Valmistautumista on haitannut monta viikkoa vaivannut flunssa, joka onneksi on nyt selätetty. Ensimmäisissä sm-kisoissani minulla on tavoitteena pitää kuula 10 minuuttia liikkeessä, toistoilla ei ole niin väliä. Lisäksi tavoitteena on pitää pää kasassa, mikä taitaa olla heikko kohtani. Vaikka juuri nyt fiilikset eivät ole parhaat mahdolliset, pyrin nauttimaan kisoista ja tunnelmasta. Uskon että kokemuksesta tulee mahtava, ja että tästä on hyvä jatkaa seuraavin kisoihin jotka ovatkin sitten jo parin viikon päästä!”

Tiinan, Marin ja Annan lisäksi Liftareiden joukkueessa nostavat Mikko Hämäläinen (50+, 20 kg long cycle), Leena Mänkäri-Nyberg (yleinen sarja, 16 kg OALC), Sanna Hjerppe (yleinen sarja, 24 kg OALC), Johanna Seppälä (yleinen sarja, 24 kg OALC), Taija Merisalo (yleinen sarja, 24 kg tempaus) ja Tuomo Tenhunen.

Tuomo kilpailee yleisen sarjan 20 kg long cyclessä. Lyhyesti ja ytimekkäästi Tuomoa lainaten, ”tää on niin hyvä liike”.

Lauantaina siis peukut pystyyn joukkuelle, ja onnea matkaan kaikille kisaajille!

30587100806_70399d5076_z