Lift Me Up järjestää toivotun tekniikkakurssin elokuussa!

Kenelle: Kahvakuulalla harjoittelusta ja kahvakuulaurheilusta kiinnostuneille. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että aiemman osaamisen kertaajille ja syventäjille.

Paikka: Optimal Performance Center, yläkerta (Elimäenkatu 9, Helsinki)

Milloin kurssi pidetään?

Kurssi pidetään 26.8.2018 klo 15-18. Kurssin aikana käydään läpi kahvakuulaurheilun liikkeet ja syvennytään kahvakuulaan harjoitteluvälineenä, sen käsittelyyn ja hyödyntämiseen.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla opit turvalliset tekniikat kahvakuulan perusnostoista (heilautus, rinnalleveto, vauhtipunnerrus, työntö ja tempaus). Kurssin aikana käydään läpi myös kahvakuulaurheilun liikkeitä tukevia harjoitteita. Tekniikkaopetuksen lisäksi saat tietoa omatoimisesta kahvakuulaharjoittelusta sekä lajiin sopivista oheisharjoitteista.

Kurssin vetävät tuore kahvakuulan puolimaratonin Suomen mestari Tiina Tuukkanen ja moninkertainen EM- ja MM-mitalisti Henrik Tallbacka. Tiinalla ja Henrikillä on molemmilla monen vuoden kokemus kahvakuulilla treenaamisesta, kilpailemisesta ja kouluttamisesta. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaista, oman tasonsa mukaista opastusta kahvakuulaharjoittelun ja -urheilun saloihin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se sisältää vuoden 2018 jäsenmaksun. Jäsenenä pääset mm. osallistumaan seuran viikottaisiin sunnuntaitreeneihin, joten pääset saumattomasti jatkamaan kurssilla vauhtiin päässyttä harrastusta! Jos olet jo jäsen, on kurssin hinta 49 euroa.

Tervetuloa mukaan, toivottavasti nähdään kurssilla!

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Kysymyksiä? Laita viestiä sihteeri.liftmeup@gmail.com.

12316265_877196755681773_6965230349356046607_n