Kevään treenikausi huipentuu Toukotyöntöön 26.5.

Tämän kevään sisätreenikausi on jo loppusuoralla, ja perinteen mukaisesti kauden päättää Lift Me Cupin kevään viimeinen osakilpailu, Toukotyöntö. Tervetuloa mukaan testaamaan kisakunto kevään päätteeksi.

Kuukausittaisessa cup-kisassa kuulan painon ja nostettavan lajin voit päättää itse. Voit tulla tekemään lavalle treeninä kisamittaisen suorituksen tai testaamaan omaa kisakuntoasi.

Kisa nostetaan kahvakuulaurheilun sääntöjen mukaisesti, ja kaikki nostot tuomaroidaan. Kilpailijat sitoutuvat tarvittaessa myös tuomaroimaan toisen nostajan suorituksen. Lift Me Cup nostetaan kannustavassa hengessä, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki ensikertalaisista kisakonkareihin.

Koska kisat nostetaan seuran treenivuorolla, on nostoerien määrä rajattu. Tästä johtuen saatamme joutua rajaamaan myös osallistujamäärää. Ilmoittaudu siis pian niin varmistat paikkasi! Minuutintarkkaa aikataulua kisalle ei ole, erät alkavat kun edelliset ovat lopettaneet ja seuraavat nostajat ovat valmiita. Varustaudu kisaan siis hyvällä mielellä ja joustavalla fiiliksellä.

Tervetuloa Toukotyöntöön 26.5.2019 klo 14-15, Optimal Performance Centerille (Pasilankatu 10)! Ilmoittautumaan pääset tästä.

 

OPC_LMU