Joulutempaus päättää cup-kisakauden 1.12.!

Lift Me Cupin viimeinen osakilpailu ja perinteeksi muodostunut Joulutempaus nostetaan 1.12. klo 14 alkaen. Ilmoittautuminen on nyt auki, tervetuloa mukaan. Joulutempauksessa kisaillaan tänä vuonna myös hienoimman nostopaidan tittelistä. Nyt kannattaa kaivaa ykkösvetimet kaapista ja tulla mukaan mittelöön!

Kuukausittaisessa cup-kisassa kuulan painon ja nostettavan lajin voit päättää itse. Voit tulla tekemään lavalle treeninä kisamittaisen suorituksen tai testaamaan omaa kisakuntoasi.

Kisa nostetaan kahvakuulaurheilun sääntöjen mukaisesti, ja kaikki nostot tuomaroidaan. Kilpailijat sitoutuvat tarvittaessa myös tuomaroimaan toisen nostajan suorituksen. Lift Me Cup nostetaan kannustavassa hengessä, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki ensikertalaisista kisakonkareihin.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan tiistaina 26.11. mennessä. Minuutintarkkaa aikataulua kisalle ei ole, erät alkavat kun edelliset ovat lopettaneet ja seuraavat nostajat ovat valmiita. Varustaudu kisaan siis hyvällä mielellä ja joustavalla fiiliksellä.

Tervetuloa Joulutempaamaan 1.12.2019 klo 14 alkaen, Rebel Liftersille! Ilmoittautumaan pääset tästä.