Koronapandemian vaikutus Liftareiden toimintaan

Seuramme hallitus vastasi taannoin Olympiakomitean kyselyyn koronan vaikutuksesta seuratoimintaan. Selvitys on valmistunut sen pohjalta mitä yli 800 seuraa ilmoitti toiminnassaan tapahtuneen viimeisen vuoden aikana.

Olympiakomitean selvitys on luettavissä täältä.

Liftareilla, kuten muillakin seuroilla, on ollut toiminta tauolla monin tavoin. Onneksi seurallamme ei varsinaisesti ole suurtä hätää (matalat vuositavoitteet eivät aiheuta paineita) mutta kahvakuulaa nostaville emme ole päässeet tarjoamaan treenejä tai pikkukisoja.

Pohdimme hallituksessa kuumeisesti josko saisimme yhteisen tapaamisen pääkaupunkiseudulle vielä kesän aikana. Tämä voisi olla alkusoittoa ensi vuoden juhlavuodelle?

Ainakin palaveria nettisivujen päivityksen osalta pyritään saamaan kuvauskokoonpanolla aikaan. Oltaisiin edes virtuaalisesti nykyaikaisemmin olemassa!

Suomen Painonnostoliitto oli mukana aikuisliikunnan kehittämisessä ja mikäs se muukaan oli esillä kuin keppijumppa. Liftarit suosittelee keppijumppaa – sillä kun on suora vaikutus mm. siihen millä tavoin pystyt kannattelemaan kuulaa yläasennossa.

Hyvää keskikesän juhlaa, viettäkää juhannusta hikoillen!