SM-viikon suunnittelu nytkähtänyt eteenpäin ja muut kuulumiset

Seuran hallitus kokoontui torstaina 5.8.2021 ja pohdimme miten matka kohti ensi kesän SM-viikkoa jatkuu. Lisäksi mietimme tulevan syksyn kuvioita, joita edelleen varjostaa mahdolliset kokoontumisrajoitukset.

Käytännössä tulevaa SM-viikkoa tarkastelemme paikan päällä Salossa jo 31.8.2021, jonne seurastamme lähtee tiedustelija. Tätä ennen olemme toivottavasti saaneet jo toimikuntaa järjestelyiden osalta perustettua ja seuraava kysymys koskeekin juuri sinua.

Haluatko mukaan SM-viikon järjestelyihin?

Me haluaisimme, että haluaisit! Seurassamme on jämerän vakaa innostus saada lajiamme yhdistymään seuratasolla ja mikäs sen mukavampaa kuin yhdessä tekeminen. No, ei se aina niin helppoa ole mutta täten kutsumme kaikki kahvakuulaurheilun yhteishengen nostattamisesta innostuneet tukkimaan sähköpostimme sihteeri.liftmeup@gmail.com.

Jatkossa tulemme informoimaan SM-viikon suunnittelun eri vaiheita täällä ja tuolla. Myös kahvakuulajaosto on antanut tiedotteen ja mukana on ainakin Masters SM 2022 sekä kansallinen kilpailu. SM- viikolla nostetaan kuulaa useampana päivänä – muutamasta Strong Sport minuutista ehkä jopa tunnin maratonkisaan. Toimikunta alkaa miettimään yhteistyössä Suomen painonnostoliiton ja kisaorganisaation kanssa milllä tavoin kisaohjelma tullaan viemään kolmen päivän aikana läpi ja miten saisimme kahvakuulaa parhaiten esiin Ylen lähetyksissä.

SM- kilpailut 2021 syyskuussa Konnevedellä

Kuukauden päästä pidetään lajin päätapahtuma tälle vuodelle ja matkaa kisoihin on tehneet seurastamme mm. Tuomo ja Taija. Saamme heidän viime hetken kuulumisensa vielä ennen kuin heidän kisakoneensa starttaa. Uskoaksemme kisoista on myös nettilähetys, jotta pääsemme kannustamaan kotisohvilta.

Liftareiden treenit loppuvuonna

Seuraa somea! Alustavasti kokouksessa oli puhetta treeniringin herättelystä ulkosalla kesähelteiden jälkeen ennen loskakelejä. Talven osalta teemme päätöksiä treenipaikan suhteen kun tiedämme miten tämä ystävämme korona jaksaa vielä jallittaa.

Suomisport seuralle käyttöön

Selvitämme millä tavoin saisimme seuran asiat yhdistettyä Suomisport- palvelun alle. Muiden lajien seuroista on saatu positiivista infoa ja toiveissa olisi saads mm. jäsenille helppo tapahtumakalenteri ajanvarauksineen käyttöön. Tiedotamme tästäkin lisää myöhemmin!

Hyvää kesää, sitä on vielä jäljellä!

kuulumiset kirjasi Kirsi