SM-viikko 2022 nostopäivät, Lift me Cup ja valmistautuminen Joulutempaukseen

SM-viikon päivät on mietittty syksyn mittaan muutamassa tapaamisessa. Lisäksi on käyty tiiviisti palaveria Ylen kanssa aikatauluista, viimeksi tällä viikolla Salossa. Lajitapaamiset jatkuvat edelleen ja jo tässä kuussa, tällä kertaa Helsingissä.

SM-viikko 2022 on kahvakuulaurheilun osalta lyöty lukkoon mutta tarvittaessa päivien sisällä tapahtuvat nostot voivat vielä elää:

  • SM- viikko 2022 järjestetään Salossa kesä-heinäkuun vaihteessa
  • kahvakuulaurheilua on torstaista lauantaihin eli 30.6. – 2.7.2022
  • torstaina nostetaan Salon torilla esinntymislavalla katoksen suojassa Strong Sport SM, jonka Yle pyrkii lähettämään suorana. Kuulakisan jälkeen on toistoleuanvedon SM ja sen jälkeen molempien lajien palkintojenjako
  • perjantaina Salo-hallissa nostetaan Työnnön SM sekä Masters SM. Yle tulee todennäköisesti tekemään koostetta, joka näytetään Areenalla.
  • lauantaina on vuorossa Puolimaraton SM, joka nostetaan myös Salo- hallissa

SM- viikko 2022 päivien sisältö aikatauluineen määräytyy vasta pitkälle ensi vuoden puolella. Kisajärjestelyihin vaikuttaa mm. osallistumismäärä. Ilmottautuminen avataan loppukeväästä.

Lisäksi on vielä pohdittavaa uusissa nostosäännöissä Työnnön SM- kilpailun osalta.

Mikäli innostusta löytyy ja SM- viikko 2022 mahtuu kisakalenteriin niin majoitusta kannattaa alkaa kyselemään jo nyt. Lajeja tulee olemaan 30 ja urheilijoita 2200 ja talkoolaisikin 500!

Meillä on mahtiporukka suunnittelemassa SM-viikkoa ja otamme mieluusti lisää väkeä talkoisiin. Seuraava lajitapaaminen on Helsingissä tiistaina 27.10. ja sinne saa jo tulla mukaan tutustumaan hommiin. Kysymykset ja muut osoitteeseen sihteeri.liftmeup@gmail.com.

Joulutempaus tulee, oletko valmis?

Huomenna sunnuntaina 10.10. alkaa nostomatka kohti tämän vuoden viimeistä kisaa. Rebellillä on mahdollisuus nostaa kimpassa testi, jonka jälkeen yleispätevät sunnuntaitreenit paukahtavat käyttöön kaikille Joulutempaukseen tähtääville. Lisäksi viikolle tulee vähän ohjeistusta muustakin tekemisestä. Jäsenille tulee huomiseen testiin ohjeet, olkaa kuulolla!

Lift me Cup on vuorossa lokakuun viimeisenä sunnuntaina 31.10.2021 klo 18. Osallistuminen on edelleen helppoa: tule paikalle. Cup ehditään pitämään myös marraskuussa.

Viime sunnuntaina oli treeneissä hyvä meno. Pidetään fiilistä yllä joka treenikerta!