Ilmoittautuminen Joulutempaukseen

Vuosi 2021 alkaa olla seuratoiminnan kannalta paketissa kun saamme vuosikokouksen ja Joulutempauksen muutaman viikon päästä naputeltua.

Tervetuloa Rebelille su 12.12. klo 17 alkaen. Käymme kokouksen läpi totuttuun nopeaan Liftaritahtiin, jotta päästään itse asian pariin klo 18. Koska vuosi 2022 menee lähinnä SM-viikon toiminnan parissa, ei kovin paljoa muita suunnitelmia ole mahdollista seuratoimintaan tehdä. Treenejä on kuitenkin tarkoitus edelleen pitää ja auttaa jäseniä jos vaikka on intoa SM-viikolle kilpailemaan.

Nykyinen hallitus on luvannut jatkaa ainakin osittain ensi vuoden touhuja koska SM-viikko ollaan tällä porukalla saatu käyntiin. Uutta näkökulmaa otamme mieluusti sekä hallitukseen että SM-viikon työtyhmään mukaan.

Joulutempauksessa saa nostomuoto olla sellainen kuin itse haluaa, oma kuula/ kuulat kannattaa ottaa mukaan jos mahdollista. Klikkaa itsesi kisaamaan tästä. Alkutiedustelujen mukaan lavalla tullaan näkemään entisiä nuoria nostajia sekä ainakin Pirkanmaalaista uutta verta. Ota mukaan fanit, sponsorit, äidit, lemmikit ja lapset niin saadaan suuren urheilujuhlan tuntua!

YLE täräyttää SM-viikon käyntiin kahvakuulaurhelulla

SM-viikon palaverit jatkavat tasaiseen tahtiin, 4. palaveri pidetään 1.12. etänä. Edellisen palaverin jälkeen saimme vahvistuksen, että Strong Sport SM aloittaa YLE:n urheilulähetykset suorana torstaina 30.6.2022 klo 12! Luvassa on tunnin verran vahvaa menoa kansalaisille television ääressä.

Näkyykö tuttuja naamoja ruudussa? Näkyy jos osallistut!