Puheenjohtajan tsempit SM-viikon urheilijoille

Ilmoittautuneita on kolmen päivän kahvakuulakekkereihin yhteensä 67, joka on jopa hieman yläkanttiin mitä arvioin Salon Seudun Sanomien haastattelussa muutama päivä sitten. Pääset lukemaan lehteä kuukauden ajan 5 euron SM-viikkotarjouksella (norm. 19,75 €). Tilausjakson aikana voit lukea myös jo julkaistut lajiesittelyt. Tilaukset osoitteesta http://www.tilaajapalvelija.fi/smviikko.

Ylen suora lähetys kiinnostaa nostajia ja saimme siihen täyden tunnin edestä kuvattavaa. Kiitos, että olette mukana tekemässä lajiamme näkyväksi! Alamme työryhmän kanssa laatimaan lähtölistoja ja niiden valmistuttua olemme selvillä paremmin päivien kulusta. Tällä hetkellä jo on tiedossa, että Salon torilla on punnitus torstaina aamulla. Torstaina ja perjantaina on punnitus Salohallissa illalla sekä perjantaina ja lauantaina aamulla.

Tiedotus urheilijoille ennen SM-viikkoa tapahtuu Suomisportin kautta, pääsemme sitäkin konstia kokeilemaan ensimmäistä kertaa. Suomisport on ollut hyvä työväline näin monen kilpailun ja nostomuodon hallinnassa.

Liftareiden työryhmällä jatkuvat viikottaiset palaverit ja käyn itse myös Teams-keskusteluja tiiviiseen tahtiin SM-viikon kanssa. Ylen suhteen homma on paketissa mutta kaikkea pientä säätöä pitää vielä suorittaa.

Kuinkas ne säännöt menikään?

Strong Sportin ja OALC:n sekä kahvakuulaurheilun säännöt on nyt hyvä kerrata. Tulemme pitämään yhteisen tiedotustilaisuuden urheilijoille ja tuomareille hyvisä ajoin aamupäivällä ennen kilpailua. Kuten varmasti kaikki ymmärtävät, telkkariin on noloa mennä sekoilemaan. Mikäli koet epävarmuutta esimerkiksi pysäytysten ja allemenojen suhteen niin ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla. Voimme kisapäivänäkin vielä henkilökohtaisesti tsempata tekniikan kanssa. Tärkein tässä epävirallisessa SM-nostomuodossa ei ole vauhti vaan hieno ja uljas maaliintulo!

Kaikki kysymykset mitä ikinä mieleen tuleekaan SM-viikosta, laittakaa sihteeri.liftmeup(at)gmail.com. Vastaamme heti tai ainakin kohta.

Liftareiden edustus MM-kisoissa

Ketkäs muutkaan kuin Taija ja Tuomo reissuun jo lähtivät. Kyselin valmistautumiskuulumisia ja aikaisempien kisojen mukaan vedottiin pakaroiden hyvään toimintaan, joten luottoa tähän voimakaksikkoon meiltä löytyy. Osallistujia tulee olemaan noin 350 peräti 25:stä maasta. Lisäksi Suomen joukkueessa kilpailee Niina Pelander ja onhan Saga Wessmankin vähän meidän naisia vaikka edustaakin Australiaa. Pidetään pienelle mutta sitäkin kovemmalle joukkueelle peukkuja! Kisakuulumisia on todennäköisesti somessa nähtävissä tulevan viikonlopun aikana.

Toukotyöntö ja 10 v. kakku

Saimme nostojen jälkeen jakaa 24 henkilön kakun keskenämme, olipa harmillista! Kyytipoikana oli korsolaista kombuchaa. Muutama teki valmistavan harjoituksen SM-viikkoa varten, myös omia ennätyksiä rikottiin. Liftareiden kevätkausi on nyt paketissa ja syksymmällä katsomme mihin rahkeet riittävät. Kiitos jäsenille ja treeneissä käyneille alkuvuodesta 2022!

Mikko ja Aleksi ennen.
Ja jälkeen.
Testasimme SM-viikolle palkintotuloslautasia. Tulokset myös kisatietokannassa.

Kirsi