Maailman parhaan seuran juhlavuosi jatkuu

Liftareiden hallitus on heräillyt pikkuhiljaa siihen, että syksy onkin jo! Kokoonnuimme pitkästä aikaa mietintämyssyjen ja munatotien kera ja tällaisiä ajatuksia heittelimme ilmaan:

Treenit

Ensi viikon sunnuntaina 25.9. kokoontuminen Ruskeasuon liikuntapuiston parkkiksella ja tutkimusmatka voimailusalille, josta kaavaillaan Liftareille yhteistreenipaikkaa. Seura perustettiin 10 vuotta sitten treeniporukkameiningillä ja sellaista ajatusta viritellään nytkin. Etukäteen suunniteltuja vuoroja/ treenejä ei tule olemaan vaan pääkaupunkiseudun kahvakuulaa nostavat kokoontuvat Rusalle kimpassa harjoittelemaan ja tsemppaamaan toisiaan.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan kahvakuulaharrastuksen niin ota yhteyttä sihteeri.lifrmeup@gmail.com.

Jäsenet pääsevät sopimaan treeniajasta Facebookin jäsenryhmässä. Passiiviset somettajat eivät jää ulkopuolelle vaan teidät yhytetään kyllä mukaan meilin kauta. Mikäli tarvetta ilmenee niin pidetään nostokurssi halukkaille syksyllä. Eli isolla sydämellä messiin ja tehdään yhdessä sellaiset treenit kuin halutaan!

Seurapaitapäivä 27.9.

Seurapaitoja on kymmenen vuoden aikana liikkunut Liftareillakin. Tässä ohjeet, ollaan mukana:

✅ Kaiva kaapista rakkaan seuran paita, pipo, takki – tai mikä tahansa seuravärein varustettu vaate – ja pue se päällesi tiistaina 27.9.
✅ Nappaa kuva itsestäsi
💚Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän

Jaa seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä tiistaina 27.9.! Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli ihan tavallisen arjen keskellä.

Haasta mukaan ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii.

SM-kisaajilla ennätyksiä syyskuussa

Konnevedellä pidettiin yleisen ja nuorten sarjan SM-kilpailut. Oman tunnelmansa viikonloppuun toi kesällä menehtyneen Anneli Kuukkasen vahva läsnäolo omaisten ja ystävien mielissä. Välitin Kuukkasen perheelle myös Liftareiden osanotot, uskoakseni sekä entisillä että nykyisillä jäsenillä on Annelista lämpimiä muistoja.

Taija, Tuomo ja Mikko nostivat hyvin: Taija loisti biathlonin 20 kg nostoissa, Tuomolle tuli suomenennätys yhden käden LC:ssä ja Mikko paranteli veteraanien SE-lukemat uusiksi hurjan voittokamppailun jälkeen (ääni lähti mutta oli sen arvoista). Kisatietokannasta pääsee tsekkaamaan tulokset tarkemmin kun ne sinne päivitetään.

Lift me cup

Mikäli fiilis Rusalla on sellainen, että siellä saadaan Cuppi nostettua niin ajankohta voisi olla marraskuun lopussa. Lisäksi Joulutempaus pyritään pitämään kuten aina.

Seuran ja liiton syyskokoukset

Tulossa nekin! Pientä liikettä Liftareiden hallituksen kokoonpanossa tulee olemaan, joten ainakin yksi tyyppi olisi saatava mukaan, jotta toiminta saadaan pidettyä nykyisellään. Mietipäs sitä!

Painonnostoliiton kokoukseen kannattaa osallistua kaikki kuulaseurat. Siten tehdään itsemme sekä näkyväksi että tarvitsevaksi. Liitto oli tärkeä osa SM-viikon toteutusta ja niin tulee olemaan myös ensi vuonna.

SM-viikko 2023

LIFTARIT OVAT MUKANA JÄLLEEN! Tällä kertaa työryhmä koostuu kolmesta kahvakuulaseurasta ja ajakohta SM-viikolle on ensi vuonna elokuun alussa Lahdessa. Talkooväkeä tulee siten olemaan enemmän kuin tänä vuonna ja päälliikönä toimii Liftareiden Elina Torres. Elinalla on kaikenlaista kivaa muutoinkin suunnitteilla mm. treenivetojen suhteen, joten kannattaa kuulostella mitä parhaassa seurassa tapahtuu.

Kirsi