Liftarit EM-kisoissa ja seuralle uusi hallitus

Viikonloppuna Taija ja Tuomo ovat tulessa Puolassa WKSF:n EM-kisoissa. Suomen joukkueessa ovat lisäksi Teija Rantanen Hyvinkään Ryhdistä ja Heidi Aarra Oulun karateseurasta. Somen päivityksistä päätellen joukkue on päässyt hyvissä voimissa paikan päälle. Toivottavasti saamme lisää päivityksiä nostojen lomassa. Pidetään tsemppipeukut pystyssä, ohessa linkkejä kisakatsomoihin:

Joulutempaus

Saimme viikko sitten vierailla iltapuhteena Helsingin Heraklesin lavoilla ja tulokset ovat Kisatietokannassa. Ryhtiläisistä jo Salon SM-viikolla kuuluisuuteen pongahtanut Ola Suomi (kuvassa ensimmmäisenä) teki oman ennätyksensä 14 kilon tempauksessa nostaen täydet 10 minuuttia tuloksella 121 toistoa. Oli mukava nähdä vanhaa kaartiakin jälleen nostamassa, ehkä kipinä syttyi uudelleen!

Hallitukseen uusia jäseniä

Nostojen jälkeen pidimme lyhyen vuosikokouksen ja uuteen hallitukseen valittiin puheenjohtaja Kirsin ja varapuheenjohtaja Karin lisäksi sihteeriksi Elina. Jäseniksi ehdotettiin ja kannatettiin Leena Mänkäri-Nyberg, Sanna Siilin ja Ilari Ala-Nikkilä. Seuran toiminta jatkuu ja aletaan suunnitelemaan isommalla porukalla treenejä. Rusan hallilla on paljon lavoja ja onhan halli itsessään todella nostalginen paikka. Elinalla tuntuu olevan ideapankissaan vaikka mitä SM-viikon vetovastuun lisäksi!

Liftarikonkarin palkitseminen

Hallituksia ja puheenjohtajia on tullut ja mennyt mutta yksi on pysynyt kuin kallio. Saila Kallio on nimensä mukaisesti ollut Liftareiden tukena lähes kymmenen vuoden ajan. Keräsimme jäsentemme parista rahoitusta Marimekon lahjakorttiin (miten muutoin olisimme saaneet pidettyä asian salassa taoudenpitäjältä) ja puheenjohtaja kävi pudottamassa Sabille muistamisen Tampereelle mennessään. Kiitos kun olet Saila!

Lift me up toivottaa rauhallista joulun aikaa!

Ilmoittelemme taas seuratoiminnasta kun on sen aika. Alla Ryhdin Aleksi Tuhkasen lepoasento hurjan 28 kilon LC-noston jälkeen, tulos 84 toistoa on Suomen paras kautta aikojen.

kirsi