Liftareiden jäsenmaksu 2023

Otimme Suomisportin käyttöön viime vuonna. Kaikki maksut mukaan lukien lisenssit ja mm. tulevan kesän SM-viikon osallistumismaksut hoituvat Suomisportissa. Suomisportista löydät myös kevään viikkotreenimme ja muut tulevat tapahtumat kirjoittamalla hakukenttään ”kahvakuula” tai ”Lift me up”.

Voi olla ettei sähköpostiisi ole tullut jäsenmaksusta tietoa mikäli olet estänyt Suomisportin viestit. Käy tsekkaamassa mikä tilanne 2023 jäsenmaksun suhteen!

Jos haluat liittyä seuraamme uutena jäsenenä niin tee tarvittavat liikkeet Suomisportissa tai meilaa sihteeri.liftmeup(at)gmail.com ja sihteerimme kuittauksen jälkeen olet messissä.

Miksi maksaisin ollakseni Liftari?

Seuran varsinaisena jäsenenä voit edustaa seuraa SPNL:n alaisissa kansallisissa kilpailuissa, oli lajisi sitten kahvakuulaurheilu tai jokin muu painonnostoliiton alainen laji. Pääset vaikuttamaan seuran toimintaan syksyisin järjestettävässä sääntömääräisessä yleiskokouksessa ja voit toimia seuran hallituksessa.

Saat vinkkejä ihan kaikkeen kahvakuulalla nostamiseen ja tarvittaessa apua treenien suunnitteluun. Seuran hallituksesta löytyy ammattivalmentajia kaksin kappalein ja maajoukkueessa menestyneiltä nostajilta saa kullan arvoista näkökulmaa niin nostotekniikasta kuin kilpaurheilusta.

Joka sunnuntai on yhteistreenit Ruskeasuon liikuntahallin voimailusalissa klo 12 aikoihin. Rusalla kannattaa käydä treenaamassa muulloinkin yleisövuorolla sillä käytössä on laaja kahvakuulakokoelma ja erittäin hyvät olosuhteet kahvakuulilla nostamiseen. Samalla käynnillä pääsee laajentamaan myös voimatreeniin, käsipainot ja levytangot löytyy. Viikonloppuisin hallilla on hyvin tilaa, arkena kannattaa selvittää ensin vahtimestarilta onko esim. Heraklesilla painonnostotreenit meneillään. Liftreilla ei vielä tänä keväänä ole omaa salivuoroa mutta Helsingin kaupungin liikuntamaksut ovat edullisia ja myös tyky-maksuvälineet käyvät.

Liftarit löytyy sosiaalisesta mediasta ja treeniseuraa voi kysellä porukkaa Facebookin jäsenosastolla!

Tule treenaamaan kanssamme – parhaassa seurassa.

kirsi